Website Online!


Eindelijk is het zover, mijn website staat online!
Het webadres had ik in 2013 al aangevraagd, met de bedoeling zo snel mogelijk een website online te zetten voor mijn fotografie en bezigheden. Helaas duurde dit wat langer dan gedacht.

Achter de website wilde ik het CMS WordPress gebruiken. Met het standaard Twenty Twelve theme ben ik begonnen met testen. Twenty Twelve is een kaal uitziend theme dat erg geschikt is om zelf aan te passen. Ik was aardig op weg met het aanpassen van het theme: footer kolommen, extra sidebar voor widgets erbij, php hier, extra css hier. (het leek niet eens meer op het originele  twenty twelve!). Helaas liep ik vast.

Toen werd het Twenty Fourteen theme gelanceerd maar na wat omzwervingen met andere themes waaronder Enlightment… kwam WordPress rond eind 2014 WordPress met een mooi standaard theme van 2015, hoe origineel, Twenty Fifteen! Maar uiteindelijk kwam ik uit bij Sketch, dit is een portfolio georiënteerd theme. Tot nu bevalt het mij prima. Het mooiste zou zijn is dat WordPress een brug gaat slaan met een kruising tussen Twenty Fifteen en Sketch. (Twenty-Sixteen? 🙂 )

Sommigen zullen zich afvragen, hoezo Gojero? Hoe kom ik aan GoJero? Check: Go(tz) Jero(oen)

Voor de website heb ik een Facebookpagina en een Instagram account aangemaakt. Goed, komende tijd wil ik hier mee aan de slag dus check ’t uit en volg mij. Ja gewoon doen dus.