About

Groningen, 2017 | jeroen gotz

Hallo, ik ben Jeroen Götz (1982) uit Assen. In het dagelijks leven ben ik communicatiemedewerker en content editor. Ik zorg ervoor dat uw website of webshop altijd actueel is en dat uw klanten op de hoogte zijn van alle bedrijfsactiviteiten. Wanneer wenselijk leg ik deze vast op beeld voor alle communicatie uitingen.

In mijn vrije tijd flaneer ik rond met mijn fotocamera of vlieg ik met mijn drone. Ik houd ervan om verhalen uit te drukken in beeld of om mijzelf te uiten. Om mij te laten verwonderen door structuren op straat of juist door passanten om mij heen. Momenten die in een oogwenk voorbij trekken. Het exploreren en vastleggen van verschillende emoties.

Overal zit inspiratie in, ik lees (foto)boeken en websites voor het ontdekken van de wereld om mij heen. Muziek is een grote factor in mijn leven, graag bezoek ik een concert en leef ik mij uit op mijn gitaar. Ik laat mij graag inspireren door jaren 60/70 films of een documentaire.

Tijdens mijn HBO opleiding Communicatie – Multimedia en Vormgeving ontdekte ik de mogelijkheden van fotografie en film. En daarom kocht ik in 2006 al vrij snel mijn eerste digitale spiegelreflexcamera  om zelf te gaan experimenteren met de facetten rondom fotografie. Regelmatig trek ik ook analoge camera’s van de plank om hier mee te gaan experimenteren.

Door mijn werkervaring en scoutingactiviteiten heb ik geleerd dat samenwerken een belangrijke factor is voor het bereiken van het eindresultaat. Graag help ik je met het documenteren van jouw evenement of leg ik jouw verhaal vast.

Cliënten

Mr. Knowhow | PAG Rally | KVT Assen | Johan Kuiper, Avondvierdaagse Assen | Natuur en Milieufederatie Drenthe


Vind mij ook op social media: