About

Groningen, 2017 | me at work

Hallo, ik ben Jeroen! Ik kom uit Assen. Via deze website neem ik je mee in mijn wereld. Tijdens de HBO opleiding Communicatie, Multimedia en Vormgeving ontdekte ik de mogelijkheden van fotografie en al vrij snel kocht ik in 2007 mijn eerste digitale spiegelreflexcamera. Naast een digitale camera gebruik ik af en toe ook analoge camera’s. Je vind hier ook andere creatieve uitspattingen van mij.

Inmiddels heb ik verschillende foto-opdrachten mogen doen voor Mr.Knowhow, KVT Assen, Natuur en Mileufederatie Drenthe en de PAG Rally.

 

Beelden kopen? Ja, dat kan!

Het is mogelijk om beelden van mij aan te schaffen! Dat is leuk, want platformen als Werk aan de Muur maken het mogelijk om laagdrempelig beelden te kopen als drukwerk: bijvoorbeeld op afdruk, aan de muur of zelfs op tassen en bekers. Lees meer informatie onder de tab: SHOP.


Vind mij ook op social media: