Archieven

Assen, 2017 | Sunrise

The Sky Outside My Apartment

“A View From the 4th Floor”

2012 – present

Mijn appartement bevind zich op 4 hoog, vanaf deze hoogte heb je een uitzicht op de horizon van Assen. Verschillende luchttaferelen trekken voorbij waarbij per minuut veranderingen plaatsvinden: een regenboog, een zonsondergang met een oranje of rode lucht, wolken of vliegtuigstrepen. Het zijn interessante schouwspellen waarbij je kunt wegdromen.

Berlin, 2016 | Wittenbergplatz subway

Metro momenten

De metro is in Nederland geen alledaags vervoer, alleen in Amsterdam en Rotterdam heb je een metrostelsel. Tijdens mijn vakantie in Berlijn kwam ik met het fenomeen in aanraking. Inderdaad, een ‘fenomeen’ want ik vond het fascinerend om het reizen met de metro mee te kunnen maken. De Berliner neemt er gebruik van alsof het de gewoonste zaak van de wereld is.

Bovenaan de trap naar de stationshal komt de warme lucht van het metrostelsel je tegemoet. Elk station heeft een geheel eigen uitstraling en geur.
Wachten totdat de metro is gearriveerd mag je instappen. Eenmaal ingestapt en wanneer de metro begint te rijden word je opgeslokt door het zwarte gat. Sindsdien ben ik aan het dromen hoe het zal zijn wanneer Assen een ondergrondse metro zou hebben gehad. Ondergronds richting het TT Circuit, daarna door richting De Nieuwe Kolk om vervolgens de metro naar huis te pakken. Dat zou best tof zijn…toch?!

2016 – heden

Mr.Knowhow – MKIII Analog EP (disc)_800

Creative

Lightbulbs, 2011 | Met Marc van de Veen

Lightpainting

Amsterdam, 2016

Street

Assen, 2013 | Gamma Racing Day

Sport

Assen, 2016 | Avondvierdaagse

Portrait

Hooghalen, 2012

Landscape