Journal.

Over fotografie, avonturen, projecten, gedachten & hersenspinsels.

Herstwandeling 2018 – Iberenplas/ Elp

In mijn archief vond ik foto’s die gemaakt zijn in oktober 2018, vijf jaar geleden, van een herfstwandeling bij de Iberenplas bij Elp. Onze zoon was nog lang niet geboren maar met mijn vriendin/ buurvrouw beleefde ik toen al erg leuke avonturen. We gingen wandelen, op zoek naar beukennootjes in een bos dat bezaaid was met mooie rode herfstbladeren.

Afgelopen week bladerde ik door mijn Lightroom foto-archief heen. En oh man, ik realiseerde mij weer hoeveel foto’s en mappen in mijn archief aandacht nodig hebben aan sorteerwerk en de daarbij nodige bewerkingen. Het gaat helaas allemaal niet meer zo snel na de geboorte van onze zoon die nu bijna drie jaar wordt. De verhuizing die tussendoor kwam en alle andere zaken die aandacht vergen. Er zijn afgelopen drie jaar alleen maar foto’s bijgekomen! Ja, het is leuk om de groei en de eerste stapjes van mijn zoon vast te leggen. Er valt dus nog een hoop in te halen, kleine stapjes.


Gepubliceerd:

| Categorie:

door

Tags: