Journal.

Over fotografie, avonturen, projecten, gedachten & hersenspinsels.

Wenskaart ‘Nacht in Mist’

Al een paar maanden loop ik rond met de gedachte om een foto van mij te laten afdrukken op een A6 formaat ansichtkaart. Ik had alleen nog twee vragen: 1. Welke foto moet dat worden? 2. En wat wil ik er dan mee doen?
Nadat ik antwoord kon geven op beide vragen liep ik nog steeds rond met twijfels. Wel doen of niet doen? Deed ik er wel goed aan?
Mijn foto met het gedicht ‘Nacht in Mist’ zou perfect zijn. De knoop heb ik doorgehakt, het is werkelijkheid geworden en de kaarten liggen naast mij op het bureau. En ik kan zeggen dat ik trots ben op het resultaat!

Nacht in Mist

‘De nacht gehuld in mist
de mensen liggen warm in bed
Een enkele nachtbraker daargelaten

eenzaam in de zwartgrijze sluier
Introvert
daarentegen toch zo vertrouwd’

Netwerkgesprekken bedanken

Sinds april nadat ik afscheid heb moeten nemen van mijn laatste werkgever ben ik druk met solliciteren en heb ik een aantal netwerkgesprekken gevoerd. De gesprekken die ik tot nu toe heb gevoerd zijn zeer leerzaam gebleken want ik kreeg vele tips over mijn cv, opleiding/ bijscholing en zelfs over mijzelf!
Het leek mij erg leuk om al deze personen op een creatieve wijze te bedanken door middel van een attentie met persoonlijk karakter. En hoe kan dat dan beter dan met een eigen gemaakte foto!

Voornamelijk ben ik in gesprek gegaan met communicatie deskundigen. Ik wil onderzoeken of ik weer richting communicatie werk kan vinden. Het liefst in een ondersteunende rol met content, website, beeld, fotografie en social media.
Bij de open dagen van Drenthe ontmoette ik bij de Ondernemersfabriek Drenthe toevallig een dronepiloot waar ik ook in gesprek mee ben gegaan. Dat was interessant. Daarom ben ik van plan om nog meer gesprekken te gaan voeren. Zowel in andere beroepstakken en in branches waar communicatie een belangrijk onderdeel is. Van elk gesprek leer je weer van!

Om het antwoord te geven op de vraag of ik er goed aan heb gedaan kan ik beantwoorden met ‘ja’! Het is leuk om een persoon te bedanken voor de tijd die hij/zij voor jou heeft vrij gemaakt en voor de tips die ze hebben gegeven. Ik vind het eng om mezelf bloot te geven en dan blijft het piekeren en spoken in mijn hoofd. Maar ik ben blij dat ik de stap heb genomen omdat ik denk dat het gebaar gewaardeerd zal worden.


Gepubliceerd:

| Categorie:

door

Tags: