Journal.

Over fotografie, avonturen, projecten, gedachten & hersenspinsels.

Mega Platen en CD Beurs Utrecht

Utrecht, 2014 | Mega Platen en cd BeursDe Mega Platen en CD beurs, het is de grootste muziekbeurs ter wereld. Twee keer per jaar (april en november) wordt deze beurs georganiseerd in de Jaarbeurs te Utrecht. Als muziekliefhebber en verzamelaar moet je hier toch wel minstens één keer in je leven een bezoek hebben gebracht. Zo was ik er ook in 2014 en dit keer met een fototoestel voor het maken van een fotoserie.

Onder het neuzen door heb ik mij ook gericht op de bezoekers van de beurs. De muziekfanaten zijn gefocust in hun zoektocht naar de hebbedingetjes of de parels die nog in de collectie mist. Potentiële LP’s worden van alle kanten geïnspecteerd op eventuele krasjes, de megafanaat doet dit natuurlijk met behulp van een zaklampje. LP’s vind je er variërend in prijs tussen de 0,50 cent tot 900,- euro of zelf hoger. Je vind het er allemaal, het is fascinerend om te zien.

Helaas werd mijn tas gedurende de middag steeds zwaarder (van de aankopen) en was het bijna niet meer te doen om beide taken te combineren. Dan zit de tas de camera in de weg en andersom. Gelukkig wist ik toch een kleine serie voor elkaar te krijgen.


Gepubliceerd:

| Categorie:

door

Tags: